Je eigen langere, mooiere en natuurlijke nagels! Een nagel revolutie die de natuur perfectioneert.

ibx nagelplaat
ibx ipn
ibx nagels

IBX is uniek in zijn soort. Dit intern versterkende systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er boven op zoals traditionele nagel producten.

De IBX behandeling is er op gericht om de nagelplaat zo goed mogelijk te doordringen. (Aanbrengen als nagellak en door warmte binnendringen. Het overschot deppen. Uitharden met je favoriete LED lamp. Dat is alles).

IBX is een nieuw soort dienstverlening, die professionele hulp biedt bij zwakke en beschadigde nagels. Door deze intensieve versterkende behandeling is het mogelijk om van BINNEN UIT lengte en levensduur op te bouwen.

IBX verbindt de bovenste lagen van de nagelplaat met elkaar door een "interpenetrating polymer network" (IPN) te vormen.

Deze formule, waarop patent aangevraagd is, zet zichzelf vast binnen de nagelplaat en vormt een blijvende toevoeging aan de nagel, die nooit verwijderd hoeft te worden. 

Zie IBX als een ingebouwde verzekeringspolis voor klanten die Gel Polish gebruiken. Het versterkt de natuurlijke nagel en beschermt haar tegelijk tegen het veelvuldig en mogelijk beschadigende verwijderen van Gel. In het bijzonder voor klanten, die altijd Gel dragen, biedt IBX de kracht en de veiligheid die hun natuurlijke nagels verdienen.

 

voor-na
ibx-tekst-001
ibx-tekst-002